Om oss

Velkommen til Grimen Camping

Grimen ble til i 1951 med et ønske om å skape et koselig tilfluktssted for mennesker som oss, som elsker å leve livet på veien og være i ett med naturen. Vår beliggenhet er kun en rask 20-minutters kjøretur fra Bergens sentrum, og vi har en vakker innsjø som en del av vår bakhage.

På vår campingplass ønsker vi hjertelig velkommen alle som deler vår lidenskap for reiselivet. Enten du kommer med campingvogn, bobil eller bare som en helgevandrer, finner du komfortable hytter hos oss. De mest eventyrlystne camperne kan finne sin plass på gresset ved innsjøen for en nydelig natt i telt, med utsikt mot de majestetiske fjellene som omkranser oss.

En bussholdeplass ligger rett utenfor campingplassen vår, perfekt for de som ønsker å utforske Bergen. Likevel vil vi på det sterkeste anbefale de forskjellige turstiene som omgir vårt område for en autentisk naturopplevelse.

Siden 2022 har Grimen Camping Bergen fått ny ledelse, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til dette stedet som er en del av Bergens rike reisehistorie.

nb_NONO